Velkommen

Furuset Senter har i dag 25 butikker fordelt over 2 etasjer. Her finner du både større kjedebutikker og mindre spesialbutikker. I tillegg har vi eiendomsmegling, apotek og trafikkskole. I underetasjen har vi stort treningsstudio; Actic Gym & Bad, og Mudo Instituttet som lærer store og små taekwondo. Vi har også tilbud som Frivillighetssentralen, Furuset Musikkskole, Tannlege Guttulsrud, Furuset Senter Fysioterapi, Furuset Helsesenter og Furuset Helsestasjon til hos oss, samt bydelsadministrasjonen i Alna Bydel, hvor også trygdekontoret og Deichmanske Bibliotek ligger.

Furuset Senter er et sted du vil trives, en hyggelig og trygg møteplass for deg og dine. Du vil møte et senter med hjertevarme og personlig service, hvor du kan kombinere en hyggelig handel, med gode opplevelser.

Vi har 220 parkeringsplasser, hvorav 5 stk til handikap og 9 stk til familieplasser og resten brede standard plasser.

Vi har 2 timer gratis parkering. Dette mottas ved å ta med kvitteringsdel fra betalt parkering og leveres for refusjon i butikk. Refusjon oppnås ved kjøp av mer enn kr 100,- i butikkene på Furuset senter.

VITA FURUSET SØKER MEDARBEIDERE

VITA er Norges største kjede innen skjønnhet og velvære og har i dag 207 butikker fordelt over hele Norge, og når vi nå åpner en ny og flott butikk på Furuset senter 18.februar 2016 søker vi derfor nye medarbeidere.

Les mer om stillingen! (PDF)

Bli Furuset-venn!

Tjenesten er GRATIS!

Send kodeord "FURUSET" til 2242

 

Allerede medlem?
Endre dine opplysningerMeld deg ut